Pernille Egede Taulund - Psykoterapeut MPF
GDPR

Persondatapolitik

Persondatapolitik hos Pernille Egede Taulund 

 

Jeg indhenter kun persondata i de tilfælde, hvor dette skulle være relevant for mig, og jeg vil kun indhente persondata, hvis det er relevant for din aktivitet hos Pernille Egede Taulund.

 

Ved indsamling, behandling og anvendelse af dine persondata overholder jeg altid alle relevante lovbestemmelser.

 

Jeg vil kun opbevare dine persondata så længe jeg enten er pålagt en juridisk forpligtelse hertil, eller så længe det er relevant for den hensigt, hvormed de blev indsamlet.

 Oplysninger jeg indsamler

 

Hvis du ønsker at købe og modtage et produkt fra mig, har jeg brug for at indsamle visse persondata for at kunne gennemføre forløbet og for at kunne tilbyde dig min service.

 

Jeg kan indhente oplysninger som f.eks. navn, e-mailadresse, postadresse, telefonnummer og betalingsoplysninger.

 

Pernille Egede Taulund indsamler og behandler dine persondata, når du foretager dig følgende:

 

  • Besøger min hjemmeside
  • Gennemfører et køb af mine behandlinger
  • Oprettes i kundekardotek 
  • Tilmelder dig mit nyhedsbrev
  • Anmelder min hjemmeside
  • Sender mig spørgsmål eller feedback

 Den dataansvarlige

 

Den dataansvarlige for indsamling, behandling og anvendelse af dine personoplysninger på taulund.dk er

 

Pernille Egede Taulund, Romsdalsgade 10, 4 tv., 2300 København S – CVR-nummer 28199104.

 Behandlingsgrundlag og formål

 

Dine almindelige kontaktoplysninger som navn og adresse indhenter jeg for at kunne levere det produkt, som du har købt hos mig. Din e-mailadresse indhenter jeg for at kunne sende dig en ordrebekræftelse.

 

Når du betaler for dit produkt, indsamler jeg dit navn, dine kortdata og IP-adresse. De oplysninger, der indsamles i forbindelse med betalingstransaktionen anvendes og gemmes kun til betalingsafvikling og opfyldelse af den indgåede aftale.

 

Hvis du under registreringsprocessen eller på min hjemmeside har givet mig dit samtykke hertil, bruger jeg din e-mailadresse til udsendelse af et nyhedsbrev. Du kan til enhver tid til- og afmelde dig nyhedsbrevet. Alle nyhedsbreve indeholder også et link til afmelding. Hvis behandling af persondata er baseret på dit samtykke, har du til enhver tid ret til at tilbagekalde samtykket.

 

Hvis du ikke ønsker at opgive de persondata, som er påkrævet for at gennemføre et køb af et produkt, vil du desværre ikke have mulighed for at købe produkter af mig på min hjemmeside.

 

Dine oplysninger (undtagen din e-mailadresse, hvis du har givet samtykke til behandling heraf med henblik på modtagelse af tilbud) vil blive slettet senest 6 måneder efter, at du har afsluttet dit forløb.

 Andre modtagere af personoplysninger

 

Jeg sælger ikke dine persondata til tredjemand, og jeg overfører ikke dine persondata til tredjelande.

 

Hvis du vælger at anmelde min hjemmeside, vil dit navn og din e-mailadresse blive overført til anmeldelsessiden.

 

Jeg har indgået databehandleraftaler med mine databehandlere, hvilket er min garanti for, at de overholder gældende regler om beskyttelse af dine personoplysninger.

 Dine rettigheder

 

Som den registrerede har du en række rettigheder, som jeg til enhver tid skal sikre opfyldelse af. Du har ret til at anmode mig om følgende:

 

  • At få adgang til og få rettet/ændret dine persondata
  • At få slettet persondata

 

Du har derudover ret til at protestere over behandlingen af dine personlige data, og du har ret til at indgive klage til en databeskyttelsesmyndighed.

 

Ønsker du ikke længere, at jeg skal behandle dine personoplysninger, eller at jeg skal begrænse behandlingen af dine personoplysninger, kan du også sende mig en anmodning herom via min kontakt formular.