Pernille Egede Taulund - Psykoterapeut MPF
Anbefalinger

Skab varig forandring - book en uforpligtende afklarende samtale, uden beregning

Anbefalinger 

Henriette, 32 år & Thomas, 36 år

Vi befandt os et sted i vores parforhold hvor vi på en måde var blevet fremmed for hinanden. Flere uløste konflikter kombineret med søvnløse nætter, grundet 2 småfolk der kom hurtigt efter hinanden gjorde, at vi måtte have hjælp.

Hos Pernille har vi fundet ud af at vi fuldstændig havde glemt at tale sammen, at vi i stedet begge var blevet mere optagede af at bebrejde og påpege fejl og mangler hos hinanden, end at lytte.


Vi var gået fra samarbejde og venskab til krig og fjendskab, fordi vi begge var blevet ramt i vores utilstrækkelighed og begge var bange for at sige det til hinanden, fordi vi var bange for at den anden ville opdage at vi ikke var “god nok”, hvilket efter alt sandsynlighed ville betyde, at vi ville blive forladt.


Da det først gik op for os kunne vi begynde at gøre tingene anderledes. Vi er gået fra at være hinandens ægtefæller til at være hinandens kærester, og det forpligter.


Vi prioterere nu “kærestetid” som det vigtigste i vores familie, for hvis vi som forældre ikke er glade, så har vi ikke overskud til vores 2 guldklumper Astrid og Alvin.


Vi giver vores bedste anbefaling til Pernille Taulund og et liv i balance.

Emma, 29 år

 

Pernille reddede mit liv den dag. Det lyder måske helt absurd, men ikke desto mindre er det sandt.


Jeg var så langt nede, havde helt glemt at trække vejret i flere dage, og jeg følte overhovedet ikke, at jeg kunne overskue at blive ved med at leve et liv med så mange udfordringer. Jeg var magtesløs og ulykkelig.


Allerede efter første samtale følte jeg mig befriet for så meget vægt, at jeg igen kunne trække vejret ned i maven.


Tak for din hjælp. Jeg kan kun give min varmeste anbefalinger.

Elin, 42 år

 

Jeg ved simpelthen ikke hvad jeg skulle have gjort uden Pernille.


Jeg var helt nede og skrabe bunden, faldt over hendes navn og gav mig selv den største gave jeg nogensinde har fået. Jeg føler mig i den grad genkendt og tryk når jeg er hos Pernille. Jeg ved ikke hvordan hun gør det, men hun ser mig så jeg lærer mig selv bedre at kende, hvilket har gjort at jeg er begyndt ikke længere at skabe så mange forhindringer i mit liv.


Jeg føler mig for første gang i mange år, ja måske nogensinde, tilpas i mit eget selvskab. Jeg håber at andre også vil give sig selv den store gave det er,  at lære sig selv bedre at kende.


Ring til Pernille allerede i dag.

Emilie, 35 år 

 

Pernille kan noget het særligt; hun kan skabe rum for udvikling - på den omfavnende måde. Hun møder forvirring og kaos og vender disse til klarhed og muligheder.


Jeg er vild med Pernille, og jeg vil til hver en tid anbefale hende som værdig sparringspartner angående livets blå mærker, men i allerhøjeste grad også de dybere brud.


Besøg Pernille - det vil du ikke fortryde.

Mikkel, 24 år

 

Jeg aner ikke hvordan hun gør det, men det virker.


Jeg er kommet tilbage til mit studie og jeg har fået kontrol over min angst.


Jeg giver mine bedste anbefalinger.

Alex, 56 år 

 

Pernille er en anbefalelsesværdig terapeut med baglandet i orden.


Jeg har været igennem flere længerevarende forløb med hende, primært arbejdet med misbrug og relationer, og de deraf følgende kognitive processer - hvor hun har været en sublim sparringspartner.


P.t. bruger jeg hende som coach, i forhold til det, at leve et værdifuldt og glædeligt liv - hvilket for mig er kolossalt svært.


I de 11 år jeg har brugt konstruktivt på misbrugsbehandling, har Pernille været katalysator for mit “gennembrud”.
❤️

Torben, 36 år

 

Jeg har altid ment at terapi er det rene hjernevask, men så mødte jeg Pernille Egede Taulund.


Siden da har jeg måtte ændre mig opfattelse af hvad terapi er og kan. Jeg har fået værktøjer til at kunne passe bedre på mig selv, og det har gjort til at jeg føler mig meget mere tilpas på min arbejdsplads, i sociale sammenhæng og i kærligheden.


Jeg kan kun anbefale Pernille og opfordre andre til at give det en chance.

Anja, 32 år

 

Jeg har i mange år været i et forhold med en alkoholiker og da jeg første gang kom hos Pernille var jeg overbevist om at det bare var Allan (navn ændret) der skulle i behandling.


Pernille gør det så simpelt og nemt at forstå. Jeg ved i dag, at alt starter hos mig. Jeg har fået øjnene op for, hvor vigtigt det er at holde fokus hos mig selv og sætte mine grænser for hvad jeg vil være med til.


Jeg går stadig hos Pernille og får NADA behandlinger og et kærligt kram med på vejen. Jeg kan kun anbefale andre at gøre det samme.

Petra, 48 år 

 

Pernille Taulund er en fantastisk terapeut med en ekstremt rar og kærlig tilgang til mennesker.


Hun har igennem mit forløb være i stand til at fornemme hvad jeg havde brug for, og hvilke redskaber kunne være en hjælp for mig. Pernille er utrolig nærværende, og jeg har altid haft følelsen af, at hun har stået ved min side, både i de gode og mindre gode tider.


Efter hver terapeutiske samtale med Pernille mærker jeg en fremgang, og er taknemmelig for at se tingende fra et andet perspektiv.


Jeg kan kun give Pernille Taulund og Et liv i balance de varmeste anbefalinger, og er meget taknemmelig over at have mødt hende.

Kirsten, 62 år 

 

Jeg syntes, at det der gør Pernille Taulund så unik, det er at hun er så kreativ i hendes behandlingsform.


Hun afprøver flere forskellige behandlingsmetoder og mixer rundt, så man ikke kun snakker, men er aktiv deltagende i rummet.


Jeg har stor glæde af mine timer med Pernille. Fra ikke at kunne mærke mig selv, hvad jeg følte, har jeg nu god kontakt til mine følelser.


Hendes behandling har givet mig en balance i mit følelsesliv. Jeg kan varmt anbefale Pernille Taulund, hun har gjort en forskel for mig.