Pernille Egede Taulund - Psykoterapeut MPF
Lidt om mig

Skab varig forandring - book en uforpligtende afklarende samtale, uden beregning

Lidt om mig

Jeg er certificeret og eksamineret psykoterapeut. Uddannet hos IFUAM 2009 og jeg har arbejdet med psykoterapeutisk behandling, coaching og supervision i næsten 20 år. Det betyder for mig, at jeg har den største respekt for mine klienters fortællinger og ved at to klienter ikke er ens. Min erfaring er, at forandring kommer indefra og hvor smertefuldt og samtidig forløsende det er, at fortælle sin historie højt for første gang. 


Jeg har gennem mit arbejde fået stor viden omkring udviklingprocesser, tilknytnings- og adfærdsmønstre og har den allerstørste respekt og omsorg for et menneske, som ønsker at skabe nye følelsesmæssige rammer for sig selv. Det at få lov til at være sammen med et menneske i udvikling, er for mig at se et stort privilegie, som kræver den største påpassselighed, opmærksomhed og følelsesmæssig robusthed, og den finder du hos mig.  


Jeg er 57 år og er mor til 4 børn i alderen 20 - 32 år, hvoraf jeg er bonusmor til den ene.


Jeg er ikke gået igennem livet uden at opleve dets svære sider; min mor mistede jeg som ung og har på egen krop måtte sande, at kun en mor kan rumme en, uden forbehold, og når hun forsvinder, så skaber det et enormt savn og et tomrum, som jeg har forsøgt at få udfyldt i mine nye tætte relationer; dette ikke uden udfordringer og følelsen af, at blive forladt igen og igen.


Jeg har mærket, hvor svært det er at flytte sig ud af de mønstre, jeg har fået med hjemmefra. Mærket at når presset er størst, så er det nemmest at falde tilbage til det kendte.


Jeg har været igennem kronisk sygdom på egen krop og i mine allertætteste relationer og set, hvordan mine børn i en periode har måttet navigere i livet uden en tydelig mor.


Terapi er for mig et samarbejde mellem terapeut og klient og jeg ved, at det er vigtigt, at der fra første møde skabes en god kontakt og en arbejdsalliance præget af nærvær, respekt og anerkendelse.


Der er oftest mange følelser og bevæggrunde til at bestille en tid til første samtale, så derfor er det vigtigt for mig, at møde dig netop der hvor du er, i det øjeblik du træder ind af døren. Hos mig er du altid velkommen, som du er.


Sprog

Jeg tilbyder individuel og parterapi på dansk, engelsk og tysk.