Pernille Egede Taulund - Psykoterapeut MPF
Gruppeterapi

Skab varig forandring - book en uforpligtende afklarende samtale, uden beregning

Gruppeterapi

Giv dig selv den største gave og find ud af at du ikke er alene! Du vil opdage, at der er mange andre, der har lignende dilemmaer og problematikker. Du kan få større indsigt i dig selv gennem andre og sammen med andre.


Gruppens størrelse er på 6 personer og har 1 terapeut fast tilknyttet. Grupper kan være samlet efter forskellige temaer, køn, specifikke problematikker, alder, personlig udvikling, par osv. Et forløb er af varierende længde, men kendetegnet er, at du binder dig for 6 møder ad gangen, herefter kan du vurdere, om du ønsker at fortsætte yderligere 6 gange. Gruppen er altså lukket for tilgang og åbner kun for nye deltagere hver 7. møde. Det er ikke ualmindeligt at tage flere forløb efter hinanden. De deltagere der allerede er i gruppen, har første ret til pladserne. Det kan derfor ske, at en gruppe forbliver lukket mere end 6 gange, hvis alle deltagere ønsker at fortsætte.

"Det var virkelig en god oplevelse! Og hvor har jeg bare kæmpe stor respekt for alt du præsterede her i aften. Lige fra din måde at skrue “programmet” sammen på, hvor alt forgik i ubrudt flow, til din evne til at forbinde dig med hver og een af os - og skabe dette trygge og rolige rum, hvor også vi forbinder os med hinanden. Altså Pernille, du mestrer så sindssygt mange ting! Jeg er fuld af beundring! Tak fordi jeg må være med."

Sille

Metoden at arbejde på varierer afhængigt af situationen; det kan være fællesøvelser, individuelle øvelser, reflekterende teams, temadialoger eller korte individuelle, terapeutiske sessioner, hele tiden med fokus på, hvad der sker i nu'et i gruppen og i den enkelte. Det er en fordel at have kendskab til terapi og dermed egne indre dynamikker og udfordringer.


Det er et fortroligt rum, hvor gruppen sammen vil opbygge tillid. Du vil få mulighed for at øve dig i at gå nye veje, altså trygt afprøve anden adfærd end den du plejer, sammen med en gruppe mennesker, der i fællesskab skaber et reflekterende rum.


Onsdag: Gruppeterapi omhandlende tilknytningsmønstre, kærlighed og forsvar.


Hvordan dine forældre responderede på dig, da du var barn, har uendeligt meget at gøre med, hvordan du møder verden som voksen. Vores tilknytningsmønstre kan enten være trygge/tillidsfulde, afvisende/undvigende, ængstelige/ambivalente eller desorganiserede. Studier viser at omkring 40% af befolkningen har et utrygt tilknytningsmønster. I gruppen arbejder vi med at finde frem til eget tilknytningsmønster og de udfordringer, det giver samt hvordan det er opstået. Da det er muligt at erstatte et utrygt tilknytningsmønster med der kaldes et tillært trygt, vil vi i gruppen have den største fokus her. Det kan bl.a. betyde, at mistroen til verden ændres til tryghed og et åbent syn på denne.


Ny gruppe: onsdage (i ulige uger) starter d. 28.08.2024 kl. 17.30 - 20.00. Opdatering: 2 ledige pladser.


Tilmeld venligst på mail terapi@taulund.dk. Du vil modtage en mail, hvis du har fået en plads (betalingsoplysninger fremgår af mailen). Du er først endelig tilmeldt, når du har indbetalt depositum på kr. 800,-. Dette refunderes ikke, hvis du springer fra. Beløbet dækker betaling for sidste gruppemøde.

Første samtale uden beregning og ganske uforpligtende


Hos mig har du nu mulighed for at booke en afklarende samtale. Den foregår online via Whereby (et link i får tilsendt). Formålet med samtalen er, at vi får mulighed for at afstemme kemi, og du får mulighed for at fortælle om forventninger, behov og ønsker til forløbet. Samtalen tager ca. 30 minutter. 

Du finder mig centralt i København - mindre en 50 skridt fra Nørreport station. 

Book en uforpligtende samtale - uden beregning 

Frederiksborggade 3, 2 sal (Klinik Søgaard), Kbh K

Mandag til torsdag 

10.20 - 17.00

Tirsdag til kl. 20.00

NB. Klienter i forløb tilbydes tider som ikke nødvendigvis fremgår af kalenderen

unsplash