Pernille Egede Taulund - Psykoterapeut MPF
NADA-akupunktur

Skab varig forandring - book en uforpligtende afklarende samtale, uden beregning

NADA-Akupunktur

NADA hos mig 


45 minutters øreakupunktur. 


Læn dig tilbage i stolen, læg benene op, lyt til den meditative musik og nyd en kop NADA te, mens nålene gør deres virkning. Behandlingen giver en sjælden pause i en ellers ofte hektisk hverdag. 


Jeg har speciel god erfaring med NADA behandling hos klienter med stress reaktion, PTSD og ADHD.

Du er velkommen til at bestille en tid uden at du er terapeutisk klient hos mig.

Hvad er NADA-Akupunktur?

NADA er kort fortalt øreakupunktur. Det er en behandlingsform, som har til formål at afbalancere og styrke kroppens funktioner. Metoden stammer helt tilbage fra 1970’erne, men bruges stadig flittigt i dag. NADA-akupunktur kan bl.a. bruges i forbindelse med stress, afhængighed, angst, depression, søvnløshed, personlig udvikling og psykiatriske symptomer.


NADA fungerer både alene eller som et supplement til den psykoterapeutiske behandling.


Hvordan virker NADA-Akupunktur?


NADA virker ved at stimulere belønningssystemet. Akupunkturen udløser endorfiner i kroppen og påvirker en række transmitterstoffer, hvilket giver den afslappende og stabiliserende effekt.


NADA er bivirkningsfrit og tilfører ikke noget til kroppen, men hjælper derimod kroppen til at reetablere sig selv og skabe balance. Derfor er der heller ingen begrænsninger på NADA, og alle kan have gavn af behandlingen.


Selvom akupunkturen har en øjeblikkelig virkning, virker NADA bedst ved regelmæssige og længerevarende forløb. Mange oplever, at de vedvarende NADA-forløb er med til at skabe ro – fysisk såvel som følelsesmæssigt.


NADA-Akupunktur punkter og forløb


Under NADA-behandlingen sættes fem sterile engangsnåle i hvert øre. Du vil mærke nogle små stik, når nålene sættes i, men det forsvinder hurtigt igen. Nålene skal sidde i ørene i 45 minutter, og for at få den fulde effekt af behandlingen, bør du sidde stille, mobiltelefonen på flytilstand og slappe af imens. Der vil være behagelig og afslappende musik i rummet.


For optimal udbytte af behandlingen tilrådes det, at få 2 behandlinger i ugen i en kort periode, for derefter gå over til 1 behandling i ugen i en længere periode. Dette afstemmes individuelt med dine behov.


I NADA-akupunktur arbejder man med fem punkter, som har hver sine positive egenskaber. De fem punkter er:


  • Sympatikus, som giver sindsro
  • Shen Men, som øger ens tålmodighed
  • Nyren, som giver viljestyrke og visdom
  • Lungen, som giver mod og lindrer sorg
  • Leveren, som giver accept og mindsker vrede


Du kan læse mere om NADA her.


Se priser her.

Første samtale uden beregning og ganske uforpligtende


Hos mig har du nu mulighed for at booke en afklarende samtale. Den foregår online via Whereby (et link i får tilsendt). Formålet med samtalen er, at vi får mulighed for at afstemme kemi, og du får mulighed for at fortælle om forventninger, behov og ønsker til forløbet. Samtalen tager ca. 30 minutter. 

Du finder mig centralt i København - mindre en 50 skridt fra Nørreport station. 

Book en uforpligtende samtale - uden beregning 

Frederiksborggade 3, 2 sal (Klinik Søgaard), Kbh K

Mandag til torsdag 

10.20 - 17.00

Tirsdag til kl. 20.00

NB. Klienter i forløb tilbydes tider som ikke nødvendigvis fremgår af kalenderen