Pernille Egede Taulund - Psykoterapeut MPF
Parterapi

Parterapi

Konflikter i parforholdet tærer på kræfter, energi og overskud. Når den mest betydningsfulde person i dit liv samtidig er den person, der sårer dig mest, kan det være svært at fokusere på det, der en gang bragte jer sammen.


De allerfleste parforhold er oprindeligt opstået ud fra et ønske om at være sammen. Ud fra et behov, hos begge parter, for at føle sig levende, elsket og værdifuld. Men hverdagen, virkeligheden og betingelserne for forholdet kan ændre sig og det kan blive en udfordring at finde plads til jer selv og hinanden. Det kan føles som om livet, helt umærkeligt, har overhalet jer og nu står I der, hvor problemerne er blevet uoverskuelige.


Det, der dybest set ligger til grund for de svære udfordringer i den romantiske relation er, når vores naturlige behov for kærlighed og anerkendelse virker truet. Når vi mennesker frygter afvisning, oplever ikke at blive set og mødt af vores partner, reagerer vi med helt naturlige overlevelsesmekanismer, der blot ender med at skabe endnu større afstand. I stedet for at komme hinanden i møde, lytte og vise interesse, kommer vi til at skubbe hinanden væk, i vores forsøg på at beskytte os selv, mod den smerte der opstår, når vi føler os forkerte og så ryger vi ind i et negativt mønster, som kan blive sværere og sværere at komme ud af, jo længere tid der går! 


Derfor er det af stor betydning for parforholdets trivsel og overlevelse, at den trygge tilknytning, mellem dig og din partner, bliver genetableret.


Book en uforpligtende afklarende samtale - uden beregning BOOK HER. Ved akut behov kan jeg kontaktes på telefon 31240939. 


Ønsker I uddybende information klik herSe priser her.

unsplash