Pernille Egede Taulund - Psykoterapeut MPF
Første samtale

Første samtale

Afklarende samtale - uden beregning


Livet former sig ikke altid, som vi ønsker os og i løbet af livet støder vi alle på udfordringer, som kan virke uoverskuelige og svære at håndtere. Psykoterapi kan hjælpe med at få situationen belyst og bearbejdet. Dette gælder uanset, om der er tale om en personlig livskrise, sorg, angst, stress, depression eller udfordringer med selvværd.


Hos mig har du mulighed for at booke en afklarende samtale. Den foregår enten telefonisk eller online via Whereby (et link du får tilsendt). Formålet med samtalen er, at vi får mulighed for at afstemme kemi, og du/i får mulighed for at fortælle om  forventninger, behov og ønsker til forløbet. Samtalen tager ca. 30 minutter, er uden beregning og er ganske uforpligtende.   • Mangler du struktur, overblik og overskud i forbindelse med studie eller arbejde?


  • Kender du til magtesløshed i forbindelse med det, at være pårørende til et menneske ramt af sygdom eller afhængighed?


  • Gør du ofte ting, som du ikke har lyst til, fordi du har svært ved at mærke dine grænser og tage udgangspunkt i egne behov?


  • Er du i et forhold, hvor den du tænkte skulle være der for dig, har vist sig at være den, der sårer dig mest? 


  • Har du mistet kontrollen over dit indtag af alkohol og/eller stoffer?


  • Mærker du en vedvarende følelse af utilstrækkelighed, uro, og/eller søvnbesvær og er du ude af stand til at ændre på dette?


  • Er du forælder for første gang og overvældet af ansvar og følelser: bange, utilstrækkelig, lykkelig og ulykkelig på samme tid?
Kan du genkende dig selv i et eller flere af de ovenstående emner? Benyt dig af en afklarende samtale - uden beregning  BOOK HER

unsplash